Eksempel på feedback af en wordpress hjemmeside

wordpress hjemmeside feedback

Eksempel på feedback af en wordpress hjemmeside

Nogle gange bliver jeg bedt om at gennemgå en wordpress hjemmeside. Det kan være kunder der ikke selv har tid til det, ikke lige er sikre på hvad de skal se efter, eller bare gerne vil have dobbelttjekket deres side.

Der kan være utroligt mange ting man måske slet ikke tænker over, man stirrer sig blind på det man har siddet og rodet med og så det godt at få andre til at se på det.

Herunder kan i se et eksempel på den feedback en kunde fik fra mig ovenpå en gennemgang.

Feedback på wordpress hjemmeside

Hej

Så er siden opdateret og jeg har også gennemgået og rettet settings for siden, og det ser fint ud nu.

Du ønskede også en gennemgang af siden, og her er hvad jeg fandt

 1. Private indlæg, dem har i mange af – og de er ikke synlige for andre end dem der er logget ind, dvs i får ikke noget ud af det i forhold til Google.
 2. SEO, jeg vil anbefale i får jer et SEO plugin der kan hjælpe jer med basic seo. Hvis i virkelig ønsker at ranke. Jeg kan godt give jer nogle fif og sørge for et godt plugin
 3. DIVI, der er jeres theme, kunne godt bruge at blive opdateret, i kører 2.4.6.1 men der findes en 3.0.19 – Oftest er der også sikkerhedsrettelser når temaer bliver opdateret, det er den primære grund til jeg vil anbefale jer det.
 4. Jeg ville få et billedekomprimeringsplugin på siden. På den måde kan i reducere datastørrelsen for siden væsentligt. I scorer 39 ud af 100 i pagespeed på mobil, så der plads til væsentlig forbedring, og scorer kun 19 på pc.
 5. I samme omgang som billeder, ville jeg optimere scripts/cache og et par andre hastighedsoptimeringer
 6. Responstid som jeg talte med dig om var 1,5 sekund for siden, det ikke super godt, men kunne være værre.
 7. Siden er super i forhold til responsiveness/mobilvenlighed (oplevelsesmæssigt), der er google glad
 8. Overvej om i har mulighed for at lave nogle bedre CALL TO ACTION.
 9. Der ingen synlig tilmelding til nyhedsbrev jeg er faldet over ved gennemgang.
 10. Mindre ting jeg har lagt mærke til, er at nogle af jeres sliders kan være lidt svære at læse teksten i pga match med farver
 11. Billederne øverst til højre med forening, overvej at justere dem i størrelsen, eller gøre dem klikbare. for når jeg ser dem og tænker hvad er det, så kan jeg ikke rigtig læse det.
 12. Lav gerne billeder poppe op i en lightbox i stedet for man bliver sendt væk fra siden
 13. Tilføj gerne opskrifter med rigtige tags i forhold til google rich snippet, på den måde kan i få vist billede i søgeresultaterne, og med de gode billeder vil det kunne skabe ekstra trafik.
 14. En ting jeg tænkte over på overskriftsiden, link / vis gerne nogle lignende opskrifter, eller andre opskrifter fra samme person etc. Når siden slutter skal man vælge tilbage i stedet for at kunne hoppe videre til endnu en lækker opskrift.
 15. SOCIAL sharing – lækker opskrift den vil jeg gerne dele… hmm hvor kan jeg det, nå det kan jeg ikke øv øv… mistet trafik

Del dette indlæg