Nulstil wordpress adgangskoden i din sql database

phpmyadmin login

Nulstil wordpress adgangskoden i din sql database

Nulstil wordpress adgangskoden med denne guide.

At vide hvordan man nulstiller sin WordPress adgangskode fra phpMyAdmin (sql databasen) kan være en kæmpe hjælp når du arbejder med WordPress.

Hvis dit websted er blevet hacket, du har glemt dit password, eller du af andre grunde ikke kan komme ind på dit wordpress backend (admin panel) ved hjælp af dine login-oplysninger, og du ikke er i stand til at nulstille adgangskoden som normalt via e-mail, kan denne metode være meget nyttig.

Jeg har hjulpet flere brugere med lige præcis dette problem, og har derfor lavet denne guide der hjælper med at nulstille wordpress password via phpMyAdmin

Alle WordPress blogs bruger en MySQL-database, som kan tilgås via phpMyAdmin, og selvom du ikke har hosting fra Unoeuro, kan du følge nedenstående trin for at nulstille dit WordPress password:

VIDEO?? Jeg overvejer at lave en lille video der viser hvordan du nulstiller dit password i wordpress, lad mig gerne høre hvis du syntes det ville være rart.

Trin 1 – Identificer Navn på din sql database

Det er altid godt at kende navnet på din WordPress database. Nogle kører flere installationer i samme database, så bliver du nødt til at vide præcis, hvor du skal nulstille adgangskoden. Er du i tvivl, så er det bedste sted at kigge i din wp-config.php fil, som ligger i dit WordPress rod bibliotek. I denne fil finder du navnet på din database.

Trin 2 – Find database og redigering af felter

I dit administrator panel, skal du finde dine login oplysninger til din MySQL-database og derefter gennemse det via phpMyAdmin.

phpmyadmin login

Når du er i phpMyAdmin, skal du vælge den korrekte database på venstre side. Kig efter det navn, du har fundet i din wp-config.php og klik på det. Du vil se en liste over tabeller med et præfiks (wp_ er det mest brugte) for det meste.

Hvis du har ændret dit præfiks under installationen, så skal du være på udkig efter den specifikke præfiks “for ex: HDsign_wp2_”.

Du vil se efter tabellen wp_users, klikke på den og derefter klikke på Gennemse Tab.

Gennemse databasen i phpmyadmin

Klik på blyant ikonet (ret) for at nulstille din adgangskode.

Ret bruger i phpmyadmin

Nu vil du se et felt, der ser sådan ud:

Nulstil wordpress adgangskoden ved at rette feltet user_pass i din sql databse

Trin 3 – Nulstil wordpress adgangskoden

Rediger user_pass feltets værdi. Her kan du se at der er en masse af tilfældige tegn i feltet Adgangskode. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, WordPress gemmer passwords som MD5 Hash stedet Almindelig tekst.

Det betyder, at du ikke vil være i stand til at indtaste almindelig tekst som password. Du skal skulle bruge en af MD5 generatorer for at generere din adgangskode. Du kan bruge generatoren herunder.

[encryption-tools-md5]

Du skal blot skrive din adgangskode i dette værktøj og generere MD5 resultater. Kopier og indsæt koden du får fra konverteren ind i din phpMyAdmin user_pass feltet og klik på Udfør for at gemme ændringerne.

Du har nu ændret din WordPress adgangskode fra phpMyAdmin.

Håber du har fundet min guide til Nulstil wordpress adgangskoden hjælpsom, hvis ja, så giv det gerne et like.

Del dette indlæg