Om HDsign

Jeg stiftede HDsign tilbage i 2015, en enkeltmandsvirksomhed, da jeg ved siden af mit arbejde havde flere tidligere kunder, der ønskede at få hjælp med deres projekter. I 2017 gik jeg fuldtid, og har siden fået flere faste kunder, samt et bureau, jeg hjælper når der noget de ikke selv kan løse.

Jeg er gift og far til 2 piger, og så bor vi i Kolding.

Jeg har hjemmekontor, og kommer gerne til dig og din virksomhed til et uforpligtende møde. Jeg er også frisk på videomøder, om det er i Zoom, Teams, Skype, Google Meet eller noget andet.

Her lidt ekstra info om mig og det jeg tilbyder i min virksomhed.

Hjemmesider
Jeg arbejder primært i wordpress, og har gjort det siden 2005, dette har givet mig stor viden til hvordan systemet virker, og jeg kan derfor også hurtigt fejlfinde, oprette og justere.

SEO
Jeg bruger en stribe værktøjer til at analysere og guide, men har igennem en årrække tilegnet mig information og viden der har givet mine kunder rigtig gode placeringer.

Social marketing og Facebook
Ønsker du at blive set på de sociale medier, kan jeg også hjælpe med det. Reklamer på facebook og instagram, eller blive set på Facebook, LinkedIn, instagram m.m.

Google Ads
Blive fundet på google ved at reklamere igennem adwords. En kombination af optimering af hjemmesiden, samt en optimeret Google Ads kampagne giver bedre klikpriser og mulighed for vækst. Jeg kører flere adwords kampagner, og opsætningen er super vigtig så du ikke spilder penge på klik fra urelevante søgninger.

Google Analytics
Opsætning og tracking via google analytics tilbyder jeg også. Jeg opsætter det som standard på alle nye hjemmesider jeg laver. Med Google analytics kan du tracke besøg fra kunder, nyhedsbreve, adwords kampagner og meget mere.

Analyserer du ikke på dine kampagner, skal du være ualmindeligt heldig, eller have en exceptionel forståelse af din kundegruppe, for ikke at skyde i blinde.

Grafik
Jeg arbejder primært i adobe photoshop, illustrator, inDesign. Jeg laver layouts, logoer, brochurer, skitser og meget andet. Om det et postkort, en mockup til hjemmeside, en landingpage eller noget helt andet.

3D visualiseringer og animationer
Jeg er uddannet Multimedie Animator i 2008 og har siden lavet mange visualisering og animation. Det er dog ikke længere min kerne kompetence, men jeg hjælper gerne som projektleder eller på mindre projekter. Jeg har lavet animationer for flere større virksomheder i dk, og arbejdet i 3D studio max, designet produkter i solid works. Jeg har et øje for det gode flow, samt detaljer.

Idegenerering
Jeg har i flere tilfælde været Dark Horse hos en større medicinalvirksomhed i Danmark. Været med til at komme med ideer og skæve vinkler på produktudvikling. Det gælder både mekanismer og funktioner.Skitser og skæve vinkler, smarte funktioner og mekanismer.

Hos mig bliver du ikke bundet

Jeg kører ikke med binding, for jeg lever af tilfredse kunder - og hvis der noget der ikke fungerer for begge parter, er det bedre at stoppe samarbejdet.

Alt hvad jeg laver og hjælper med, ejer du og din virksomhed.

Vil du høre mere?

Vil du gerne høre med om hvad jeg kan tilbyde, samt mine kompetencer? Måske du har spørgsmål - du mere en velkommen til at kontakte mig.