Om HDsign

HDsign er en ung virksomhed, et enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg udvikler hjemmesider, laver grafik, søgemaskine optimerer (SEO) hjemmesider, SoMe, udvikler i php, designer logoer samt andet grafisk arbejde.

HDsign blev stiftet april måned 2015, men jeg har arbejdet med nedenstående i meget længere.

Hjemmesider

Jeg arbejder primært i wordpress, og har gjort det siden 2005, dette har givet mig stor viden til hvordan systemet virker, og jeg kan derfor også hurtigt fejlfinde, oprette og justere.

SEO

Jeg bruger en stribe værktøjer til at analysere og guide, men har igennem en årrække tilegnet mig information og viden der har givet mine kunder rigtig gode placeringer.

Social marketing og Facebook

Ønsker du at blive set på de sociale medier, kan jeg også hjælpe med det. Reklamer på facebook og instagram, eller blive set på Facebook, LinkedIn, instagram m.m.

Adwords

Blive fundet på google ved at reklamere igennem adwords. En kombination af optimering af hjemmesiden, samt en optimeret adwordskampange giver bedre priser og mulighed for vækst. Jeg kører flere adwords kampagner, og opsætningen er super vigtig så du ikke spilder penge klik fra urelevante søgninger.

Google Analytics

Opsætning og tracking via google analytics tilbyder jeg også. Jeg opsætter det som standard på alle nye hjemmesider jeg laver. Med Google analytics kan du tracke besøg fra kunder, nyhedsbreve, adwords kampagner og meget mere.

Analyserer du ikke på dine kampagner, skal du være ualmindeligt heldig, eller have en exceptionel forståelse af din kundegruppe, for ikke at skyde i blinde.

Grafik

Jeg arbejder primært i adobe photoshop, illustrator, inDesign. Jeg laver layouts, logoer, brochurer, skitser og meget andet. Om det et postkort, en mockup til hjemmeside, en landingpage eller noget helt andet.

3D visualiseringer og animationer

Visualisering og animation tilbyder jeg også. Dog ikke som kernekompetence, men som projektleder eller på mindre projekter. Jeg har lavet animationer for flere større virksomheder i dk, og arbejdet i 3D studio max, designet produkter i solid works. Jeg har et øje for det gode flow, samt detaljer og

Idegenerering

Jeg har i flere tilfælde været Dark Horse hos en større medicinalvirksomhed i Danmark. Været med til at komme med ideer og skæve vinkler på produktudvikling. Det gælder både mekanismer og funktioner.

Skitser og skæve vinkler, smarte funktioner og mekanismer.